Gość
ale wiesz ze fabryka nanitów jest droga bardzo droga
Gość
ja teraz bardziej inwestuje w surowce i se robie badanie i flote
Gość
co do obrony to nie bardzo sie oplaca bo zawsze ktos moze ci ja zniszczyc rakietami miedzyplanetarnymi wiec najlepiej inwestowac w budynki i wybrac jakies dobre statki bojowe i do nich dazyc a potem robic flote i tylko napadac ja jak narazie opierniczam bezbronnych:)
Gość
no ja wąśni wybudowalem flote i jade gościa
Gość
ja osobiscie mam wybudowane 2 poziomy i mam przeciwrakiety które niewiadomo kiedy mogą Ci sie przydac bo raczej nikt Cie nie uprzedzi o ataku rakietowym.. wiec na wszelki wypadek przynajmiej te 2 poziomy zbuduj
Gość
no tak to jest dobre na przeciw rakiety a jak przyleci koles z chociaz 100000 punktow to chyba zadna obrona ci nie pomoze a flote mozesz zawsze gdzies wyslac jak widzisz ze cie atakuje. tak apropo wrazie jakiegos dobrego cwaniaka to mam kumpli co maja 17000 pkt i 50000 pki i sa na 7 galaktyce
Gość
a znajdz mi debila który robi najpierw normalny atak a dopiero potem rakietowy ;)jeżeli coś to na odwrót i własnie temu mają zapobiec przeciwrakiety. a nie są drogie wiec według mnie warto bo ataki rakietowe powodują duuuuuże obrażenia..
Gość
oj duuze a nawet DUUUUZZE kiedys na innym oni mialem naprawde spora obrone tzn calkiem calkiem
wlacznie z polami silowymi.. koles jedna rakieta zdjal mi wszystko .... no... male pole ostalo.. takze... a teraz mam 4 przeciwrakiety... i nic poza tym...
Gość
oho... to i ja zaczynam inwestować... ;]
Gość
ale maja maly zasieg i podobniez duzo kosztuja tzn nie wiem nigdy nie robilem
Gość
nie wydaje ci się - dostałem w ogame 2 wiadomości o wyrzuceniu graczy.
ps. za co blinek trafił na czarną listę?
Gość
bo byl bardzo irytujaco olewajacy i zwodzil mnie przez jakis czas do tego jakimis tekstami... ogolnie nalezalo mu sie... a teraz juz sa w sojuszu tylko osoby ktore sa zarejestrowane na forum (no poza jedna nowa osoba ktora ma troche czasu na to...)
Ostatnio edytowany przez shikhen (2007-04-01 15:28:10)
Gość
ok, rozumiem.