Gość
jednego sie obawiam ze naprawde malo osob wchodzilo na forum w ciagu ostatnich kilku dni (niektorzy maja mature inni cos innego..) takze nawet niektorzy z zarzadu moga nie wiedziec co i jak wiec trzeba wszystkim wyslac wiadomosci a zarzadowi nawet zdaloby sie i na gadu...
Gość
czy ja wiem czy takie głosowanie jest potrzebne? wszyscy którzy są aktywni na forum są za zmianą nazwy obecnego sojuszu na nową, za fuzja nikt nie jest. A osobom nieaktywnym mam wrażenie ze raczej to zwisa co ustalimy bo i tak raczej nie zaczną sie udzielać..
hm..jest racja w tym co mowisz,tylko w sumie od poczatku nasz sojusz dzialal na zasadzie demokracji i nie chcialabym tego zmieniac.dlatego uwazam,ze powinno sie reszcie dac szanse zabrac glos.powiedzmy,ze glosowania nie bedzie i po prostu oderwiemy sie od glownego sojuszu.wtedy trzeba kazdego z osobna o tym powiadomic i zaznaczyc,ze moga jesli chca przejsc do R.W.bo wszyscy chyba zdajemy sobie sprawe,ze nasza banicja moze miec powazne konsekwencje.wojne z R.W. oczywiscie bedziemy prosic,by zostali.Ale wybor powinnismy im dac.Tak wg mnie jest fair.oczywiscie pozostaje jeszcze kwestia powiadomienie samego rw,ze nie maja juz akademii...
Gość
Zgadzam sie z powyzszym a tak wogole to ta ostatnia czesc bedzie najciekawsza
Gość
No wkoncu przyszła nasza moja i wszystko rozwiazala
w pleni sie zgadzam z all..
Gość
no nie wszystkim to "zwisa" Poprotu jest koniec roku Sa zaliczenia wycieczki etc. ale tak czy siak zgadzam sie z wami i tez nie jestem za fuzja
Gość
akurat nie Ciebie Valf miałem na myśli bo o ile dobrze pamietam to sie wypowiadałeś na ten temat.. jak dla mnie może być to głosowanie, oczywiście jestem za demokracją ale wynik i tak jest z góry przesądzony.. poza tym w "regulaminie" jest zaznaczone że wszystkich członków obowiązuje rejestracja na forum i CZYNNY udzial w życiu sojuszu wiec sami powinni ten temat zobaczyć i sie wypowiedzieć.. i własnie po to jest to forum żeby takie sprawy i ewentualne głosowania tutaj przeprowadzać a nie do każdego z osobna pisać, tym bardziej że na wejściu wszyscy byli na to uczulani.. ale to tylko moje skromne zdanie..